DESPRE INATECH PACKAGING

Furnizor De Ambalaje Pentru Protectie Si Materiale Profesionale Pentru Izolatii

PREZENTARE COMPANIE


si-a propus inca de la infiintare sa devina unul dintre cei mai importanti producatori de ambalaje, precum si unul din cei mai buni distribuitori de ambalaje la nivel national. Ne-am bucurat de o crestere constanta, oferind clientilor nostri solutii complete de ambalare, fiind printre singurii care oferim cam tot ceea ce intra in categoria ambalaje.

Scopul nostru este sa depasim asteptarile dumneavoastra. Vom realiza acest lucru prin furnizarea de ambalaje de calitate la preturi competitive. Portofoliul de solutii INATECH este complet: ambalaje din carton, ambalaje industriale, ambalaje pentru fixare, ambalaje pentru paletizare, ambalaje ecologice, ambalaje protectie, ambalaje hartie, banda adeziva, banda adeziva antiderapanta, banda adeziva personalizata, banda dublu adeziva, banda perimetrala sapa, banda pp, folie cu bule, polietilena expandata, folie stretch, plicuri antisoc, pungi din folie cu bule, pungi ziplock, profile polietilena expandata si multe altele.

In prezent, prin comercializarea unor produse de cea mai buna calitate furnizate de companii cu renume pe plan mondial si prin implementarea unui sistem de management al calitatii bine pus la punct, Inatech este unul dintre putinii furnizori cu o gama completa de ambalaje de protectie si materiale pentru izolatii in portofoliul de produse.

Ne-am bucurat de o crestere constanta de la an la an, oferind clientilor nostri solutii complete, seriozitate si profesionalism.